Aangenaam!

Dit zijn de superspecialisten van Huur Advocatuur
Vrolijke vector illustratie van Paul Roks en Christian Schellekens in hun kantoor van Huur Advocatuur
Vrolijke vector illustratie van Paul Roks en Christian Schellekens in hun kantoor van Huur Advocatuur
Portret van Huur Advocaat Christian Schellekens van Huur Advocatuur

Christian

De wandelende juridische encyclopedie

Advocaat sinds 2011. Voordat hij samen met Paul Roks Huur Advocatuur oprichtte, werkte hij acht jaar bij een landelijk opererend niche-advocatenkantoor dat zich richt op het vastgoedrecht. Paul werkte hier ook.

Als specialist huurrecht woonruimte had Christian een omvangrijke praktijk. Hij was de huisadvocaat van tien woningcorporaties. Christian is een autoriteit op het gebied van drugsproblematiek in huurwoningen. Bij zijn cliënten staat hij bekend om zijn parate kennis op alle terreinen van het huurrecht woonruimte. Niet voor niets noemen zijn cliënten hem ook wel een wandelende juridische encyclopedie. Sinds 2018 vormt hij samen met Paul het team van Huur Advocatuur.

Portret van Huur Advocaat Paul Roks van Huur Advocatuur

Paul

Specialist in overlastzaken

Advocaat sinds 2007. Samen met Christian Schellekens is hij de oprichter van Huur Advocatuur. Daarvoor werkte hij tien jaar bij een landelijk opererend niche-advocatenkantoor – als collega van Christian – dat zich richt op het vastgoedrecht.

Als specialist huurrecht woonruimte was Paul de huisadvocaat van tien Brabantse en Limburgse woningcorporaties. Paul voerde meer dan tweehonderd juridische procedures over vrijwel alle denkbare geschillen tussen verhuurders en huurders. En met succes. Zijn ruime proceservaring komt goed van pas bij de dagelijkse adviezen, die hij vaak telefonisch uitbrengt aan zijn cliënten. Pauls passie: het beëindigen van overlast. Sinds 2018 vormt hij samen met Christian het team van Huur Advocatuur.

Dit zeggen anderen over ons...

Benieuwd wat anderen over de samenwerking met  
Christian en Paul zeggen? Bekijk de referenties.

Referenties
check icon
Deskundig
check icon
Persoonlijk
check icon
Bereikbaar
check icon
Snel
check icon
Flexibel
check icon
Betaalbaar