Deskundig, persoonlijk, laagdrempelig, snel en betaalbaar ...

... Dat is huur advocatuur

Opgericht in 2018 door Paul Roks en Christian Schellekens. Als betrokken huisadvocaten op het terrein van het huurrecht woonruimte zijn wij partners van woningcorporaties en andere grote verhuurders.

waarom huur advocatuur?

Topkwaliteit
Snel
Duidelijke taal
Persoonlijk
Betrokken
Goed bereikbaar
Praktisch advies
Transparant
Scherpe tarieven
Superspecialisten

Superspecialist

Wij zijn een nichekantoor dat zich uitsluitend richt op het huurrecht woonruimte. Dat vinden we leuk en daar zijn we goed in. Iets anders doen we dan ook niet. Elke dag – samen al zo’n twintig jaar – zijn wij bezig met juridische advisering en het voeren van procedures op het terrein van het huurrecht. Superspecialisten dus.

kosten besparen

Ons doel: u zó goed helpen op het gebied van het huurrecht dat u geld bespaart op procedures. Met behulp van onze kennis en ervaring kunnen onnodige fouten worden voorkomen. Wij helpen u juridisch verder door direct de juiste stappen te zetten. Hierbij verliezen we de kosten-batenanalyse nooit uit het oog. En wees gerust: de teller begint niet direct te lopen zodra u alleen maar aan ons denkt.

prettig samenwerken

Prettig en langdurig samenwerken, daaraan hecht Huur Advocatuur veel waarde. Wij zijn blij met u als cliënt, maar nog blijer als u blijft. Daarom staat bij alles wat we doen de cliëntrelatie centraal. Deze langetermijn-benadering uit zich in de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kernwaarden: informeel, eenvoudig, snel en tegen een scherp tarief.

U profiteert het meest als wij betrokken zijn bij het volledige verhuurproces, van de precontractuele fase tot en met het einde van de huurovereenkomst.

Huur Advocatuur is dé juridische partner voor iedere verhuurder van woonruimte in Nederland.

Lees meer over het werkterrein
van huur advocatuur

huurrecht woonruimte

Op zoek naar deskundige rechtsbijstand tegen een scherp tarief?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Helaas ging er iets mis. Probeer het nogmaals.
check icon
Deskundig
check icon
Persoonlijk
check icon
Bereikbaar
check icon
Snel
check icon
Flexibel
check icon
Betaalbaar